7ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία

Τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της περιφερειακής συνεργασίας τους και μετά την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή του, συνδιοργανώνουν και αυτήν την σχολική χρονιά, τον 7ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας, με θέμα την επιχειρηματικότητα & την καινοτομία.
 Σκοπός αυτής της δράσης είναι η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, δεδομένου ότι καμία δραστηριότητα δεν μπορεί να έχει επιτυχία και διάρκεια χωρίς το απαραίτητο εκπαιδευτικό υπόβαθρο.
 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας & Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης συμμετέχουν & υποστηρίζουν τη διαδικασία, καθώς όλοι μαζί δίνουμε το σύνθημα για την έναρξη του φετινού διαγωνισμού.
 Κοινή προσπάθεια όλων, η διασύνδεση της εκπαίδευσης με το επιχειρείν.
 Δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους μας να σχεδιάσουν τη δική τους επιχείρηση και τους επιβραβεύουμε για αυτό.
 Καλούμε όλους τους μαθητές των Λυκείων και της Γ' Γυμνασίου της Περιφέρειας μας να πάρουν μέρος με πρωτότυπες και ιδιαίτερες ιδέες, να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Στερεάς Ελλάδας. Προσπαθώντας φέτος να αναβαθμίσουμε περαιτέρω το θεσμό, οι διακριθέντες μαθητές, εκτός των χρηματικών βραβείων,  θα πραγματοποιήσουν και εκπαιδευτική επίσκεψη σε αντίστοιχη με την εργασία τους επιχείρηση, ώστε να έρθουν σε άμεση επαφή με το πραγματικό περιβάλλον μιας επιχείρησης.
 Επίσης, λειτουργεί και σχετική ιστοσελίδα με αναλυτικές πληροφορίες η οποία είναι: www.chambers4youth.gr.
  Τις αμέσως επόμενες ημέρες τα έντυπα συμμετοχής θα σταλούν σε όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καλύτερη ενημέρωση των μαθητών.
 Υπεύθυνος του προγράμματος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι ο κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, Οικονομικός Επόπτης του.
 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020.
   Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό!!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης



Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget