Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις  2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας  διάταξης. 
ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1ο.   Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.)».
 2ο.   Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.)».
 3ο.   Ορισμός περιβαλλοντικού ή κοινωνικού φορέα κοινωνικού εταίρου για εκπροσώπηση στο ΔΣ της ΔΕΥΑΘ».
 4ο.   Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Θηβαίων και επιλογή παραγωγικών τάξεων που θα συμμετάσχουν στη σύνθεσή της.
 5ο.   Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.  
 6ο.   Λήψη απόφαση περί συμμετοχής του  Δήμου Θηβαίων ως μέλος στο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων με την επωνυμία «Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ» και εκλογής τριών αντιπροσώπων του Δήμου Θηβαίων στο Σύνδεσμο».
 7ο.   Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων μετά του  αναπληρωτή του, στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας  «ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ ΟΤΑ» που θα πραγματοποιηθεί στις 27-09-2019 στα γραφεία της εταιρείας στη Λιβαδειά (Έρκυνας 9)».
 8ο.   Ορισμός εκπροσώπου του Δ.Θηβαίων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β.  ΑΕ (Διαχείριση & Διοίκηση Βιομηχανικής Περιοχής Θίσβης Βοιωτίας Ανώνυμη Εταιρεία), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.2545/97 και των άρθ. 21, 22 του καταστατικού της «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β.  Α.Ε.».
 9ο.   Ορισμός 5μελούς Επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.12 του αρ.9 του Ν.4029/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 46 του Ν.4235/2014.
 10ο.           Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν ως μέλη στο  Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜ.ΣΤΑΜΑΤΗ»
 11ο.            Έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την ανάδειξη  μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ως        τακτικών και αναπληρωματικών μελών των επιτροπών παραλαβής έργων του Ν.3669/2008, για το έτος 2019».
 12ο.           Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως στα Ο.Τ. 538 & 535, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων του Δ. Θηβαίων.
 13ο.           Λήψη απόφασης για τη χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της Κρήνης του Οιδίποδα στην πλατεία των Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Θηβαίων».
 14ο.           Eπικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 99/2019 Α.Δ.Σ. σχετικά με την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «Προμήθεια – εγκατάσταση στεγάστρων για την αναβάθμιση στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.
 15ο.           Eπικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 100/2019 Α.Δ.Σ. σχετικά με την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «Κατασκευή βοηθητικού κλειστού γηπέδου μπάσκετ Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV με τίτλο : «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.
 16ο.           Υποχρεωτικό άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών ταμειακής διαχείρισης Δήμου Θηβαίων στην Τράπεζα της Ελλάδος- διενέργεια συναλλαγών μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων όλων των Τραπεζών.
 17ο.           Λήψη απόφασης περί διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου στο νεκροταφείο «Ανάληψη».  
 18ο.           Έγκριση μελέτης με τίτλο : «Συντήρηση Βελτίωση ανοικτού γηπέδου μπάσκετ  στον Αγ. Νικόλαο Θήβας» του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ2018) και στη ΣΑΕΠ 066 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας .
 19ο.           Αποδοχή  ποσού 99.830,00 € από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά «Κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων έτους 2019 –(Γ’ κατανομή)»   (χρημ. Εντολή 65318/2019)».
 20ο.           Αποδοχή ποσού 13.792,10€ από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. το χρονικό διάστημα 02/7/2019 έως και 2/9/2019» (χρημ. Εντολή 4606/19).



ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget