Γκλέτσος: Η επιλογή Μητσοτάκη είναι ξανά η Ελλάδα στα βράχια(video)

Πολιτική χροιά είχαν οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών στη Στερεά Ελλάδα και την ανάδειξη του Φάνη Σπανού ως νέου περιφερειάρχη.Σε μια κίνηση πολιτικής αβρότητας  ο κ. Γκλέτσος πήγε στο εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του στη Λαμία και τον συνεχάρη για την εκλογή του.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι θα βάλει, με τον συνδυασμό του, πλάτη λέγοντας ναι σε όλα τα έργα, ασκώντας όμως παράλληλα τον απαραίτητο έλεγχο ιδιαίτερα στην παράδοση – παραλαβή.
«Θα λέμε “ναι σε όλα” a priori σε ό,τι έργο είναι να γίνει. Θα είμαστε παρόντες νομικά και τεχνοκρατικά κυρίως κατά την παράδοση. Δεν θέλουμε ούτε καρέκλα, ούτε καρεκλίτσα. Ούτε κανένα κομμάτι από την εξουσία».
Εντύπωση προκάλεσε το πολιτικό του μήνυμα καθώς απηύθυνε έκκληση προς όλους, τους πρώην και τον νυν πρωθυπουργό, να μην αφήσουν τον κ. Μητσοτάκη «να πάει την Ελλάδα στα βράχια».
«Πληρώσαμε την απειρία Τσίπρα. Παρακαλώ τους πρώην πρωθυπουργού της ΝΔ τον κ. Κώστα Καραμανλή, τον κ. Σαμαρά. Η επιλογή Μητσοτάκη είναι ξανά η Ελλάδα στα βράχια. Πρέπει να δημιουργηθούν επιλογές. Κάνω έκκληση σε Σημίτη και Γεννηματά, στον έμπειρο και σωστά τιμωρημένο Τσίπρα, στον Κουτσούμπα να δώσουν επιλογές στο λαό. Δεν είναι επιλογή ο Μητσοτάκης. Προς Θεού, Προσέξτε! Δεν θα έχουμε πατρίδα. Δεν θα έχουμε χώρα. Κάντε κάτι…» κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γκλέτσος είχε ιδρύσει το 2014 είχε ιδρύσει το κόμμα Τελεία με το οποίο πήρε μέρος στις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 και είχε λάβει 109.483 ψήφους, ποσοστό 1,77%.
Η κίνηση διαλύθηκε δύο χρόνια αργότερα με τα περισσότερα στελέχη του να προσχωρούν στους ΑΝΕΛ. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Γκλέτσου:

https://www.siriosfm.gr

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget