Θήβα - Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου

Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου, η οποία διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2018, σε περιοχή της Θήβας Βοιωτίας.
Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της ληστείας, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη χθες στη Θήβα, δυνάμει σχετικού Εντάλματος σύλληψης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης
 Κατά την διάπραξη της ληστείας, πυροβόλησαν, με κυνηγετικό όπλο, μία φορά προς το μέρος του περιπτέρου και μία φορά στον αέρα κατά την διαφυγή τους.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εξιχνιάσθηκε, έπειτα από ενδελεχή και πολύμηνη έρευνα, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2018, σε βάρος 42χρονης ημεδαπής, υπαλλήλου περιπτέρου, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα οι δράστες, πρώτες πρωινές ώρες της 03-02-2018, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν στο ανωτέρω περίπτερο, όπου πυροβολώντας, με κυνηγετικό όπλο, μία φορά προς το μέρος του περιπτέρου, απέσπασαν από την 42χρονη υπάλληλο, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.
Ακολούθως, αφού πυροβόλησαν ακόμη μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από μεθοδική συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψαν αρχικά τα στοιχεία ταυτότητας του 28χρονου και στη συνέχεια του 23χρονου συνεργού του, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα - Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget