O Σταμάτης Καλαμιώτης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Αναστασίου

Αγαπητοί φίλοι, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στα κοινά της περιοχής μας κυρίως μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θηβαίων.
 Η ενασχόληση αυτή πηγάζει από την αγάπη για τον τόπο και το πάθος της προσφοράς, αλλά φυσικά και από την όρεξη και την εγρήγορση που διακατέχει τους νέους.
Μέσα από τη δράση μου προσπάθησα, και συνεχίζω να το κάνω, να κινητοποιήσω τους νέους ανθρώπους της περιοχής μας ώστε να δραστηριοποιηθούμε για το κοινό καλό και να συνδιαμορφώσουμε το αύριο.
 Θέλω λοιπόν να πιστεύω πως έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στο να δημιουργηθεί μια ενεργή και δραστήρια ομάδα νέων ανθρώπων, που μέσα από κοινωνικές-εθελοντικές-πολιτιστικές αλλά και εκπαιδευτικές-επιστημονικές δράσεις, μέσα από παρεμβάσεις και προτάσεις θα βοηθήσει στο να πάει ο τόπος μας ένα βήμα πιο ψηλά.
 Αντιλαμβανόμενος την έντονη ανάγκη για μια πιο σοβαρή και δυναμική παρουσία της νέας γενιάς στα θέματα του Δήμου μας, αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα και να διεκδικήσω μια θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Μια θέση μέσα από την οποία, αν θα έχω την τιμή, θα μπορέσω να εκπροσωπήσω όλους εσάς και ιδιαίτερα τους νέους της Θήβας και των χωριών μας, μεταφέροντας τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας και αποδεικνύοντας πως η νέα γενιά μπορεί και πρέπει να βγαίνει μπροστά.
 Συντασσόμενος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου -του οποίου η εμπειρία, η προσωπικότητα και η αποφασιστικότητα αποτελούν εγγυήσεις της προσπάθειάς μας- διεκδικούμε την ευκαιρία για να οδηγήσουμε, με τη βοήθεια και τη στήριξή σας, τον Δήμο Θηβαίων σε μια νέα εποχή. Μια εποχή που θα σηματοδοτείται από τη χάραξη και εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού μοντέλου το οποίο θα αναβαθμίσει τη ζωή των δημοτών και θα τοποθετήσει την περιοχή μας στα πλέον επιτυχημένα παραδείγματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 Σε αυτόν τον αγώνα η εμπειρία συνδυάζεται με τη φρεσκάδα της νέας γενιάς και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο θετικό. Αρκεί να το θέλουμε, να το πιστέψουμε και να το στηρίξουμε. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα, με την ευκαιρία, να καλέσω όλους τους νέους να δραστηριοποιηθούν, να συμμετάσχουν, να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν. Έχουμε χρέος να παλέψουμε για αυτόν τον τόπο όπου επιλέξαμε να μείνουμε, να εργαστούμε, να κάνουμε την οικογένειά μας. Και πιστέψτε με, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα πετύχουμε.

Με εκτίμηση,
 Καλαμιώτης Σταμάτης
Φυσικός - Εκπαιδευτικός

υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget