Τσικνοπέμπτη στη Θήβα: Που θα βρίσκονται οι παρέες των Βλάχων

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας σας ανακοινώνει ότι οι παρέες των Βλάχων το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 28/2/2019 θα βρίσκονται στα παρακάτω κέντρα εστίασης της πόλης των Θηβών:
 1. Η παρέα του καπετάνιου Νίκου Τσεσμελή θα βρίσκεται στον Γεωργουλά στους Αγίους Θεοδώρους.
 2. Η παρέα του <<Παναγιώτη Σταμάτη>> του καπετάνιου Γεωργίου Γαστουνιώτη θα βρίσκεται στο Τζάκι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θήβας (ισόγειο ) .
 3. Η παρέα του καπετάνιου Ευάγγελου Αρκούδη θα βρίσκεται στον Έλατο πλησίον Ι. Ν. Αγίου Λουκά Θήβας.
 4. Η παρέα του καπετάνιου Στέλιου Μπεκρή θα βρίσκεται στo Τζάκι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θήβας ( 1ος όρφοφος ) .
 5. Η παρέα << Σπύρου Αντωνάκη>> του καπετάνιου Ιάκωβου Μπληζιώτη θα βρίσκεται στον ΄΄Μπαρμπαγιάννη΄΄ στο Μοσχοπόδι.
 6. Η παρέα του καπετάνιου Βαγγέλη Διαμαντή ( παρέα του Λαϊου) θα βρίσκεται στο
 ΄΄Memories Hall ΄΄ Αγ. Αθανασίου 123 Θήβα.
 Οι παρέες των Βλάχων με τους Καπεταναίους σας περιμένουν το βράδυ αυτό ξεκινώντας από την Πλατεία της Θήβας ώρα 20:00, τσικνίζοντας, να γλεντήσετε και να χορέψετε μαζί τους με κρασί, νταούλια και πίπιζες μέχρι το πρωί.

Τσικνοπέμπτη στη Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

Disqus
Blogger

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget