Θήβα - Αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ

Πέντε (5) συλλήψεις και είκοσι ένα (21) προσαγωγές, ο απολογισμός ευρείας αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στον Οικισμό Πυρίου Θηβών.Μεταξύ των συλληφθέντων, είναι δραπέτης φυλακών, δράστες κλοπής στη Θήβα και φυγόποινοι.
 Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (91) άτομα και (12) οχήματα, ενώ διενεργήθηκαν έρευνες σε (11) οικίες, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών.
 Οι συγκεκριμένες δράσεις είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
 Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018) το πρωί, στον Οικισμό του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας.
 Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευβοίας, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.).
 Κατά τη διάρκεια της ευρείας κλίμακας επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία που είχαν συλλεχθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ελέγχθηκαν συνολικά (91) άτομα και (12) οχήματα, διενεργήθηκαν έρευνες σε (11) οικίες, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, προσήχθησαν (21) άτομα και συνελήφθησαν (5) άτομα.

Θήβα - Αστυνομική επιχείρηση

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget