Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΑΚΡΙΔΗ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες στα Βάγια η ομιλία του καθηγητή πανεπιστημίου Πατρών κ. Σοφοκλή Μακρίδη με θέμα : «Η μετάβαση Μαθητών και Γονέων στη Ακαδημαϊκή ζωή».
Παρευρέθηκαν μαθητές του Λυκείου, νέοι φοιτητές, εκπαιδευτικοί, γονείς των μαθητών και άλλοι κάτοικοι των Βαγίων.
 Ο κύριος Μακρίδης με την απλότητα και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει κέρδισε την προσοχή όλων όσων παρευρέθηκαν, για πάνω από δύο ώρες όσο διήρκησε η ομιλία και ο διάλογος.
 Μας εξήγησε το όραμα του και τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ανάπτυξη του νομού μας με την ενεργοποίηση των φοιτητών – επιστημόνων σε διάφορους τομείς μέσω του Group: Viotia's future στο Facebook.
 Πρόσφερε χρήσιμες οδηγίες στα παιδιά για την πορεία τους στην φοιτητική ζωή, τα προέτρεψε να έχουν ώριμη σκέψη, να μη σταματούν να προσπαθούν στη ζωή τους, και κατέθεσε προτάσεις για την αναβάθμιση του σχολείου μας, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να υιοθετήσουμε όσες τουλάχιστον μπορέσουμε.
 Και βέβαια όλοι μας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση απ' ό,τι είχαμε χθες από έναν επιστήμονα με διεθνή εμπειρία.
 Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδα του κυρίου καθηγητή για την παρουσία τους στα Βάγια, και να ξέρουν τώρα ότι θα τους ενοχλούμε συχνά.
 Τέλος, μεταξύ της ομάδας του κυρίου Μακρίδη, του Αντιδημάρχου κ. Σωτήρη Δρένιου και των Συλλόγων Γονέων Γυμνασίου και Λυκείου που συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση της, συμφωνήθηκε να υπάρξει σύντομα μία νέα παρουσίαση με άλλη μορφή.

Σύλλογοι Γονέων Γυμνασίου και Λυκείου Βαγίων

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΑΚΡΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget