Εκδήλωση υποδοχής ποδηλατών για την εθελοντική αιμοδοσία

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε μία προσπάθεια να αυξήσει τα αποθέματα της χώρας σε αίμα προσελκύοντας νέους εθελοντές αιμοδότες και διαδίδοντας το μήνυμα της αξίας της αιμοδοσίας, διοργανώνει ποδηλατοδρομία από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.
 Οι ποδηλάτες που συμμετέχουν στην δράση ευαισθητοποίησης του ΕΚΕΑ ξεκινούν από την Αλεξανδρούπολη και διασχίζοντας πάνω από 40 πόλεις της Ελλάδας θα καταλήξουν στην Αθήνα. Ενδιάμεσος σταθμός τους είναι η Θήβα.
 Ο Δήμος Θηβαίων, ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, η Ομάδα Αιμοδοτών Θήβας και οι Ποδηλάτες Θήβας, στηρίζοντας τη δράση του ΕΚΕΑ με το σύνθημα “ Κόκκινη Κλωστή με τη Ζωή Δεμένη”, θα υποδεχθούν τους ποδηλάτες στην Κεντρική Πλατεία Θήβας την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 και προσκαλούν όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση υποδοχής.
 Σημειώνεται ότι τους ποδηλάτες του ΕΚΕΑ θα συνοδέψουν οι ποδηλάτες της Θήβας από την είσοδό τους στο Δήμο μας μέχρι την Κεντρική Πλατεία Θήβας.
 Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματα της ζώσουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται ούτε αποκαθίσταται, μόνο χαρίζεται! Γίνε εθελοντής αιμοδότης, μη μένεις θεατής...
 Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 στην Κεντρική Πλατεία Θήβας στηρίζουμε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και γινόμαστε όλοι πομποί και δέκτες του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, που ταξιδεύει με ένα ποδήλατο...

εθελοντική αιμοδοσία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget