Περιοδεία Φαήλου Κρανιδιώτη στην Βοιωτία

Περιοδεία στην Βοιωτία θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του κόμματος αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Χρηστίδη, τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Αλέξανδρο Αρβανιτάκη, τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κ. Μιχάλη Μπίλη και τον Γραμματέα Ορθοδοξίας & Θρησκευμάτων κ. Φαίδωνα Χριστοδουλάκη.
 Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και το επιτελείο του θα επισκεφθούν την Θήβα, τον Αλίαρτο και το Μαυρομμάτι, την ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Κρανιδιώτη, όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και θα έχουν συνομιλίες με τους πολίτες των περιοχών αυτών.
 Στο πλαίσιο της επαφής και της ενημέρωσης των πολιτών για τις θέσεις και τις αξίες που πρεσβεύει η Νέα Δεξιά, ο κ. Κρανιδιώτης θα συνεχίσει τις επισκέψεις του ανά την ελληνική επικράτεια συνάπτοντας ένα συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό, ο οποίος βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις και ταλανίζεται από την οικονομική κρίση και την γενικότερη κρίση θεσμών τα τελευταία χρόνια.
 Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δεξιάς περιλαμβάνει:
 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Νικολάου (10:30 – 11:00)
 Περιήγηση στο κέντρο των Θηβών, επαφή με τους πολίτες (11:00 – 12:00)
 Μετάβαση στον Αλίαρτο και Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλιάρτου κ. Ντατσιώτη (12:30 – 13:15)
Περιήγηση και κουβέντα με κατοίκους της πόλης (13:15 – 15:150)
 Μετάβαση (16:30) στο Μαυρομμάτι, την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου θα συναντηθεί και θα συζητήσει με φίλους και οπαδούς του κόμματος.
  
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
M: 694 300 6400
T: 216 9000 951
E: press@neadexia.gr
W: www.neadexia.gr

Περιοδεία Φαήλου Κρανιδιώτη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget