Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας - Εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών της επαρχίας Λεβαδείας

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ε.έ. η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών της επαρχίας Λεβαδείας.
 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, με την συμμετοχή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εν ενεργεία και συνταξιούχων εκπαιδευτικών.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους στους νέους της πατρίδας μας και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο έργο της αγωγής των παιδιών μας.
 Κατόπιν ακολούθησε εκδήλωση στην αίθουσα της Ο.Χ.ΕΛ με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος παρουσίασε στους Εκπαιδευτικούς τον Σεβασμιώτατο Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ο οποίος είναι Καθηγητής στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης να μιλήσει στους Εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας.
 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος με μία εμπεριστατωμένη και άκρως επίκαιρη ομιλία έθιξε καίρια προβλήματα και σύγχρονα ζητήματα, που απασχολούν την επιστήμη και την κοινωνία. Αναφέρθηκε στη διαλεκτική θεολογίας και επιστήμης, στα σύγχρονα προβλήματα της βιοηθικής, της χαρτογράφησης του DNA, του περιβάλλοντος, της χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας – υπολογιστών, κοινωνικών δικτύων κ.α.,  τα οποία μπορούν να επιλυθούν μέσα από τη Θεολογία των Τριών Ιεραρχών και των Πατέρων της Εκκλησίας μας.
 Τέλος, ακολούθησε κέρασμα και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας.

Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget