Η ...ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

-Ηλίας Τραμπάκουλος -
 Στο 91ο χμ. της Εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας έχει τις εγκαταστάσεις της η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΘΗΒΩΝ. Πρόκειται για μία σπουδαία αερολέσχη με πλήθος δράσεων γύρω από τον αεραθλητισμό. Ψυχή της ο Νίκος Αντωνίου. Σώμα της τα δεκάδες μέλη της που συμμετέχουν.
 Κάθε χρόνο κάποιο τμήμα του σχολείου μας επισκέπτεται τον χώρο. Τυχερό φέτος το Ε1. Οι φιλόξενοι κύριοι Νίκος Αντωνίου και Ζαχαρίας Αναπολιτάκης «απογείωσαν» από την καθημερινότητα τους μικρούς μας μαθητές. Το μόνο που δεν κάναμε ήταν να πετάξουμε με τα διαφόρων τύπων αεροπλάνα που υπήρχαν. Άναψε το φλόγιστρο του αερόστατου, χειριστήκαμε προσομοιωτές πτήσεων, μάθαμε το πώς πετάνε τα αεροπλάνα …
 Στη συνέχεια αμολήσαμε τους χαρταετούς μας στην , χωρίς ηλεκτροφόρα καλώδια, περιοχή. Ο δυνατός άνεμος στάθηκε αρωγός μας και οι αετοί ανέβηκαν τόσο ψηλά όσο επέτρεψε η καλούμπα που είχαμε. Είχαμε και τις ατυχείς μας πτήσεις αφού οι νέου τύπου χαρταετοί αποδείχτηκαν «γατάκια» μπροστά στα κλασικά σκαριά.
 Συστήνουμε τον χώρο της Αερολέσχης για οικογενειακούς περιπάτους, γνωριμία με το άθλημα, πέταγμα χαρταετού, πεζοπορία, μάζεμα χόρτων και γνωριμία με την Υλίκη που απέχει μόλις μερικά δεκάδες μέτρα από τις εγκαταστάσεις.


Ηλίας Τραμπάκουλος 

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΘΗΒΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget