Λιβαδειά - Συνάντηση εργασίας συλλόγων και φορέων της πόλης για ανάπτυξη δράσεων αλληλεγγύης

Πραγματοποιήθηκε προχθες Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων συνάντηση εργασίας στην οποία συμμετείχαν η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ κ. Σωτήρης Καρβούνης και σύλλογοι και φορείς της πόλης μας για την ανάπτυξη κοινών δράσεων που θα στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για ενεργή συμμετοχή και αλληλεγγύη.
 Στην συνάντηση εκφράστηκε από όλους τους παριστάμενους η θετική τους πρόθεση για ανάπτυξη δράσεων αλληλεγγύης, καθώς και η δέσμευσή τους για την από κοινού συνεργασία ώστε να διευρυνθεί το κίνημα αλληλεγγύης στην πόλη μας.
 Επίσης, η συνάντηση αποτέλεσε αφορμή ώστε οι σύλλογοι να γνωρίσουν καλύτερα το έργο που επιτελείται από καθέναν ξεχωριστά και συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση εκδήλωσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων μας για τα θετικά αποτελέσματα της ενεργής συμμετοχής των πολιτών.
 Οι σύλλογοι και οι φορείς που παρευρέθηκαν στη συνάντηση ήταν η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Λιβαδειάς, ο Σύλλογος Φίλων Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς, ο Σύλλογος Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς, η ΚΟΙΝΣΕΠ “Εννέα Μούσες”, η ΚΟΙΝΣΕΠ
 “ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ”, η εθελοντική ομάδα “Levadistas” και η εθελοντική ομάδα “Λεβαδρώ”.

Λιβαδειά - Συνάντηση εργασίας συλλόγων και φορέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget