Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα!

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Θήβας, άνοιξε η αυλαία για τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2017.Η πόλη της Θήβας φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους με μία υπέροχη γιορτή που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων (ΔΟΘ) με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Θ. (ΔΗΚΕΘ).
Η εκδήλωση περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, παραμυθένια σκηνικά και σπιτάκια, σαπουνόφουσκες και θεατρικά , εργαστήρια, ξυλοπόδαρους, χριστουγεννιάτικες φιγούρες, facepainting και γενικά πολλά δρώμενα για τα παιδιά. Τον φωτεινό διάκοσμο του πανύψηλου και εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ευχόμενος σε δημότες και επισκέπτες“Καλές Γιορτές”.
 Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση τροφίμων για τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων.




Περισσότερες φωτογραφίες εδώ : http://dothivas.blogspot.gr/2017/12/blog-post_20.html


Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget