Μαθητική Θεία Λειτουργία στο Άρμα και Επίσκεψη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ε.έ. ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άρματος, όπου εκκλησιάστηκαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Άρματος με τους δασκάλους τους.
 Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μαζί με συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ» επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές καθώς και το Κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων Ελεώνος Θηβών. Ο κ. Γεώργιος συνομίλησε με τις κρατούμενες ενισχύοντάς τες με πατρικούς λόγους παραμυθίας, τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους μοίρασε δώρα καθώς και στα μικρά παιδιά των κρατουμένων γυναικών.
 Επίσης, επισκέφθηκε την Διεύθυνση του Κέντρου απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων (οι θεραπευόμενοι- κρατούμενοι ευρίσκοντο σε θεραπευτικό πρόγραμμα) και συνομίλησε με τον Διευθυντή και το προσωπικό του Κέντρου, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο τους και καλές γιορτές και όπως πάντα έχοντας γλυκά και δώρα για τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος.

Μητροπολίτης Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget