Υπαίθριο γλέντι για τους μαθητές στο Δίστομο, με ντόπιους καλλιτεχνες!

 Σε ξεχωριστή νότα χαράς - με πολλές; ...μουσικές νότες και εξαιρετικές φωνές -εξελίχτηκε η εκδήλωση του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου για την νεολαία, για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολείων της κωμόπολης, ενόψει του Νέου Έτους, την Παρασκευή!

Όλοι και όλες - συμπεριλαμβανομένων και πολλών γονέων που ήρθαν μαζί με τα παιδιά τους- όπως και άλλων κατοίκων, απόλαυσαν την πρωτόγνωρη αυτή εκδήλωση και τραγούδησαν μαζί με την επαγγελματία τραγουδίστρια Σταυρούλα Τζιτζώκου και τους μαθητές Θάνο Κουνούκλα και Αστερία Σιδέρη-Τσάμη, όμορφα εορταστικά τραγούδια, χωρίς να λείψουν και οι...παραγγελίες- για το καλό! Όπως και επίσης μαθήτριες Κατερίνα Καρανάσου,  Ασημινα Φιλίππου και  Βέρα Λουλεμέα, που και αυτές τόλμησαν στην συνέχεια και ...πήραν το μικρόφωνο, ενθαρρυμένες από την Σταυρούλα Τζιτζώκου!

 Με τον συντονισμό της Σταυρούλας Τζιτζώκου
 Ο Σύλλογος επέλεξε σε αυτή την γιορτή  να δώσει ...μικρόφωνο σε ντόπιους ερασιτέχνες  που τους αρέσει η μουσική και το τραγούδι - και μάλιστα μαθητές. Κι αυτό με τον συντονισμό της έμπειρης τραγουδίστριας Σταυρούλας Τζιτζώκου, που εμφανίζεται συχνά και σε κέντρα στην Λιβαδειά- το ίδιο βράδυ μάλιστα τραγουδούσε στο ''Ρεμπέτικο'' στο Κυριάκι
Το κλου της όμορφης γιορτής μπροστα στον έλατο του Δημαρχείου ο μικρός Βασίλης Σεχρεμέλης που ως ...έμπειρος κονφερασιέ, αποφώνησε την εκδήλωση και ευχήθηκε καλές γιορτές, υγεία και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

 Στην εξ αναβολής - λόγω της κακοκαιρίας της προηγούμενης εβδομάδας- εκδήλωση έγινε για ''το καλό'' και το <<άναμμα>> του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου ( το μεγαλο έλατο μπροστα στο Δημαρχείο Διστόμου- , ως ...προεόρτια για την άφιξη του Νέου Έτους! Αλλωστε ο ...Άγιος Βασίλης- μέλος του Συλλόγου έκανε την εμφάνισή του με τον κόκκινο σκούφο του και μοίρασε σε όλους γλυκά και αναψυκτικά!
 Και οι παίκτες του Αμβρυσσέα!

 Το ''παρών'' -  με πολλά χειροκροτήματα!- έδωσαν  μετά την προπόνησή τους, οι ποδοσφαιριστές του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου, συνοδευόμενοι από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Ευχήθηκαν στα παιδιά και  αυτά τους  ευχήθηκαν καλή πορεία και επίτευξη των στόχων τους στο Πρωτάθλημα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ!
Παρόντες ακόμα ο εντεταλμένος Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος του Δήμου Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας. Γ.Αγγελόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Διστόμου Θαν. Πανουργιάς και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Μουσείου Θυμάτων Διστόμου.
Το ΔΣ του <<ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ>> ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης - και ήταν αρκετοί. Κια αυτο καθως ηταν  ένα δύσκολο εγχείρημα για τον Πολιτισμικό Σύλλογο , αφου την ίδια ήμερα διοργανώνει βραδινό ΠΑΡΤΙ και το Τμήμα Ταε Κβο Ντο του Συλλόγου!

εκδήλωση Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget