ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΑΟ ΘΗΒΑ εκφράζει την δυσαρέσκεια για την διοργάνωση του ημιτελικού από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ για την σημερινή της προσπάθεια στον μεγάλο ημιτελικό που έγινε ανάμεσα μας καθώς και για την μέχρι τώρα πορεία της και τους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα. Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ εκφράζει την βαθιά του δυσαρέσκεια για την όλη διοργάνωση του ημιτελικού από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή, από το πρωί ειδοποιούμε την διοργανώτρια αρχή ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία για την μετακίνηση της αποστολής διότι οι δρόμοι της Θήβας ήταν κλειστοί από την πυκνή χιονόπτωση αλλά η Ε.Π.Σ. αρνείται να αναβάλλει το παιχνίδι, ξαναειδοποιούμε ότι το χιόνι έχει γίνει ακόμα πυκνότερο και οι δρόμοι της Θήβας είναι απροσπέλαστοι, στείλαμε και σχετικές φωτογραφίες αλλά η Ε.Π.Σ. επιμένει ότι το παιχνίδι θα γίνει μάλλον για άλλους λόγους που δεν ξέρουμε και ξέρουν μόνο αυτοί. Αφού οι οδηγίες είναι να γίνει το παιχνίδι ξεκινάει ένας μαραθώνιος από το Δ.Σ. της ομάδας να συγκεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές με αυτοκίνητα 4χ4 και ταξί με χιονολάστιχα δίοτι οι ποδοσφαιριστές που μένουν στην Θήβα δεν μπορούν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητα τους και αφού μαζεύτηκε η αποστολή στο σημείο που είχαμε αποφασίσει ξεκινάμε να πάμε στον Άγιο Σπυρίδωνα. Στην Εθνική Οδό στο ύψος της Υλίκης και του Κάστρου η κυκλοφορία γίνεται με βήμα σημειωτόν και με μεγάλο κίνδυνο λόγω ότι ο δρόμος είναι παγωμένος. Αλήθεια κύριε Νίκα αν συνέβαινε κάτι ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη; Για την ολισθηρότητα του δρόμου και τις συνθήκες στην Εθνική Οδό παραθέτουμε φωτογραφίες.

 Φτάνοντας στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά από γολγοθά βλέπουμε ότι στον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου υπάρχει αγώνας υποδομών και δεν υπάρχουν αποδυτήρια για να πάει η αποστολή του ΑΟ ΘΗΒΑ και περιμένει μισή ώρα  και παραπάνω μέσα στο λεωφορείο όπου μετέφερε την αποστολή. Αν υπήρχαν αποδυτήρια το παιχνίδι θα ξεκίναγε κανονικά στην ώρα του διότι και οι δύο αποστολές φτάσανε έγκαιρα. Τόσο ανοργανωσιά από την διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Σ. Βοιωτίας που δεν είχαν δεί ότι υπήρχε αγώνας πρωταθλήματος  υποδομών της Super League. Τέλος ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Νίκας Κωνσταντίνος επιτέθηκε φραστικά σε εξωτερικό συνεργάτη του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ και στενό σύμβουλο του Προέδρου του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη για αυτην την φραστική επίθεση λέμε μονο ΝΤΡΟΠΗ.
 Τα σημερινά γεγονότα είναι απαράδεχτα και δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο εν έτει 2017 και ας ψάξουν απο την Ε.Π.Σ. ποιοι είναι οι υπεύθυνοι ανεύθυνοι για την όλη ανοργανωσιά και προχειρότητα που δείξανε και άλλη φορά να μην βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες διότι και την άλλη εβδομάδα αν γινόταν το παιχνίδι πάλι τις ίδιες απουσίες θα είχαμε αν νομίζουν μερικοί οτι δεν θέλαμε να γίνει το παιχνίδι λόγω των απουσιών που είχαμε!
  
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΑΟ ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget