Ομόφωνα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

 Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του καταστήματος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στην Λιβαδειά, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.
Στην συνεδρίαση συζητήθηκε, όπως προβλέπεται άλλωστε από το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των επιμελητηρίων της χώρας, ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για το οικονομικό έτος 2018.
Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, καθώς καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να προβλεφθεί κάθε πιθανή ανάγκη και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του φορέα μας ενώ στην συνέχεια θα υποβληθεί προς έγκριση στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.
 Με την ευκαιρία της λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβούλιου, ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη, για την δημιουργική και εποικοδομητική συμπόρευση και έκανε της εξής δήλωση:
«Η θητεία μας συνέπεσε με την πιο δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα της χώρας μας, την περίοδο των μνημονίων και των λουκέτων.
Προσπαθήσαμε με παρεμβάσεις, δράσεις και ενέργειες μας να σταθούμε στο πλευρό του μικρομεσαίου συναδέλφου και να αρθρώσουμε έναν λόγο υπεράσπισης των δίκαιων αιτημάτων και συμφερόντων του, έναν λόγο απαλλαγμένο από κομματικές και τοπικιστικές αντιλήψεις. Ανεξάρτητα από κυβέρνηση, πρωθυπουργό ή υπουργό, τα αιτήματα μας και οι απόψεις μας ήταν σταθερές και πάγιες.
Ο αγώνας όμως συνεχίζεται, η επιχειρηματική κοινότητα της Βοιωτίας έχει να αναμετρηθεί με πολλά προβλήματα, τα οποία, είτε είναι κοινά με τις δυσκολίες, που πανελλαδικά αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, είτε σχετίζονται με την έλλειψη βασικών υποδομών και υπηρεσιών στην περιοχή μας.
Στο πλαίσιο αυτό, εύχομαι, σε όσους από εσάς συμμετέχουν, ως υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές καθώς και σε όλους τους συνδυασμούς και υποψηφίους, καλή επιτυχία».

προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget