Κάλεσμα σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου Θηβαίων στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού "NOSTOS"

O Δήμος Θηβαίων μετά από πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης προτίθεται να συμμετάσχει στη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό “Nostos 2017” , που θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο 13-16 Οκτωβρίου 2017, με σκοπό να προβάλλει τοπικές επιχειρήσεις, δραστηριότητες θεματικού τουρισμού, τοπικές γεύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες.
 Γι' αυτό το λόγο καλεί επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Δήμο Θηβαίων, να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, μέσα από το περίπτερο του Δήμου δωρεάν, διαθέτοντας δείγματα από τα προϊόντα και έντυπο διαφημιστικό υλικό.
 Επιπλέον, όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να έχουν εκπρόσωπο στο περίπτερο του Δήμου, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία του, ώστε να μεριμνήσει ο Δήμος για την κάρτα εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του εκπροσώπου καλύπτονται από την επιχείρηση. Τη φόρτωση και αποστολή των εκθεμάτων στη Ναύπακτο αναλαμβάνει ο Δήμος Θηβαίων χωρίς οικονομική επιβάρυνση της επιχείρησης.
 Η συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων στην έκθεση θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 στα τηλέφωνα 2262350652 και 672 ή στο e-mail dimosthivas@thiva.gr (Yπεύθυνες κα Βενιζέλου και κα Ριζάκη).
 Στο περίπτερο του Δήμου Θηβαίων μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις:
 · Που δραστηριοποιούνται με τοπικά προϊόντα γαστρονομίας και οίνου, cook lessons, mountain bike, canoe, kayak, rafting, kite and wind surf, αναρρίχηση, hiking, trekking, ορειβασία, skiing, snowboarding, sailing κτλ.
 · Ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταλύματα αγροτουρισμού και camping.
 · Που εξειδικεύονται σε ηλεκτρονικά συστήματα οργάνωσης και εξυπηρέτησης, e-travel, e-hospitality, e booking engines, web promotion κτλ
 · Μεταφοράς: ΚΤΕΛ, Επιχειρήσεις μίσθωσης οχημάτων κτλ.
 · Tour Operators και τουριστικά γραφεία που εξειδικεύονται στις ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Πληροφορίες για τη ΝOSTOS θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.nostosexpo.gr/  

έκθεση εναλλακτικού τουρισμού "NOSTOS"

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget