Γρηγόρης Παπαβασιλείου - Το βαπόρι απ΄την Περσία έρχεται στην Βοιωτία...Τόνοι έντεκα γεμάτο με σκουπίδι μυρωδάτο!

Υστερα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την διαχείριση απορριμμάτων στην περιοχή μας ζητώ την έγγραφη διαβεβαίωση από το  Δ.Σ. του  ΦΟΔΣΑ Στ. Ελλάδος που να διασφαλίζει την υγεία των πολιτών και του περιβάλλοντος  για τα επόμενα χρόνια από την λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων.Επίσης ότι δεν θα δέχεται απορρίμματα από την υπόλοιπη Ελλάδα ούτε βιομηχανικά-χημικά-τοξικά και ιατρικά απόβλητα .
Υπόσχεση ότι δεν θα κατασκευαστούν σταθμοί μεταφόρτωσης .
Η προφορική απάντηση ίσως είναι ίδια με του Δημάρχου ότι υπάρχει σχετική μελέτη. Ναι αλλά πως θα είμαστε σίγουροι ότι η μελέτη αυτή θα εφαρμόζεται μελλοντικά;


Δεν λέω καλό το σχέδιο της ΜΕΑ μόνο για τα σκουπίδια της περιοχής μας και όχι όλης της χώρας. Σε περίπτωση που δεν δοθεί υπογεγραμμένη από τα μέλη του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ  μια τέτοια διαβεβαίωση που να διασφαλίζει τα παραπάνω φαντάζεστε όλοι τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια στην Θήβα.


Πλέον ο ΦΟΔΣΑ πρέπει να δείξει την δημοκρατική του ευαισθησία και σε κάθε συνεδρίαση οι πόρτες να είναι ανοιχτές για όλους. Χωρίς να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.
 Είναι μεγάλο λάθος οι πολίτες του Δήμου Θηβαίων  να παραμένουν ανημέρωτοι…

Γρηγόρης Παπαβασιλείου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων

Γρηγόρης Παπαβασιλείου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget