Η … ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κυριακή κοντή γιορτή. Γιορτή της αιμοδοσίας στη Θήβα αυτή η Κυριακή 11 Ιουνίου.
Από τις 9 το πρωί στο χώρο εκδηλώσεων του Αγίου Νικολάου (απέναντι από το δικαστικό μέγαρο Θήβας) θα υπάρχει συνεργείο αιμοληψίας με ειδικευμένους αιματολόγους γιατρούς και νοσηλευτές. Με αυτόν τον τρόπο να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται αίμα.
Ειδικά αυτή τη φορά το αίμα θα χρησιμοποιηθεί για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και το συνεργείο θα είναι του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ». Οι ανάγκες το καλοκαίρι είναι περισσότερες, οι αιμοδότες λιγότεροι και γι΄ αυτό η συμμετοχή μας πιο σπουδαία.
Προφανώς και έχουν προτεραιότητα σε αίμα οι αιμοδότες και οι στενοί συγγενείς τους μιας και η φιάλη πιστώνεται στην κάρτα αιμοδότη που έχουν ή που θα τους χορηγηθεί αν έρχονται για 1η φορά ή την έχουν χάσει.
Ας μην ξεχάσουμε να έχουμε μαζί μας και τον ΑΜΚΑ μας μιας και έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της δειλά δειλά είναι η αλήθεια η ηλεκτρονική κάρτα αιμοδότη. Άσε που πρέπει να τον έχουμε κάπου αποθηκευμένο αυτό τον αριθμό γιατί όλο και κάπου χρειάζεται. Η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι η αποθήκευση στο κινητό μας.
Προγραμματίστε τις δουλειές σας, ας πάτε θάλασσα το απόγευμα, ας μαγειρέψετε από την προηγούμενη ή ας φάτε πρόχειρα. Ας μην ξεχάσετε, όμως, να περάσετε από την αιμοδοσία που οργανώνει η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΘΗΒΑΣ μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

αιμοδοσία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget