Θήβα - ψήφισμα διαμαρτυρίας και συγκέντρωση στα δικαστήρια στις 23.05.2017

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ
Το δημοτικό συμβούλιο Θήβας στην τελευταία συνεδρίαση του, ομόφωνα εξέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την άδικη και εκφοβιστική μαζική δίωξη 77 συμπολιτών μας, που συμμετείχαν μαζί με όλους εμάς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση των νοσοκομείων του νομού μας τον Ιούλιο 2014.

Η δίωξη αυτή βασίστηκε στην καταγραφή από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων των αριθμών κυκλοφορίας δεκάδων αυτοκινήτων! Επίσης αποφασίστηκε η συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Θηβών για να εκφραστεί η αντίθεση του Δήμου Θηβαίων στην απαράδεκτη αυτή δίωξη συμπολιτών μας, την ημέρα της εκδίκασης, δηλαδή στις 23.05.2017.
Υπενθυμίζουμε, ότι η δίωξη αυτή συνεχίστηκε παρά το γεγονός, ότι οι δήθεν παραβάσεις αυτές έπρεπε ήδη να έχουν τεθεί στο αρχείο. Η δίωξη αυτή συνεχίστηκε για να εκφοβιστούν οι συμπολίτες μας να μην συμμετέχουν στις κοινωνικές διεκδικήσεις και ιδίως για το χατήρι των εταιρειών που εκμεταλλεύονται την εθνική οδό.
Να καταργηθεί ο νόμος Βορίδη ([που εισήγαγε άρθρο 34 παρ. 12Α ΚΟΚ- άρθρο 143 παρ. 2 του ν. 4070/2012) που αποτελεί εξυπηρέτηση των εταιρειών εκμετάλλευσης των δημόσιων οδών, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και σε βάρος του αγαθού της ελεύθερης μετακίνησης.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΜΑΣ

Θήβα - ψήφισμα διαμαρτυρίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget