Θηβαίοι στο «σκαμνί» για παρακώλυση κυκλοφορίας από την διαμαρτυρία, για την υποβάθμιση των νοσοκομείων

Για παρακώλυση κυκλοφορίας κατηγορούνται έξι άτομα που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία, για την υποβάθμιση των νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας, κλείνοντας την Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων της Θήβας. Η κινητοποίηση είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2014 με πρωτοβουλία των Εργατικών Κέντρων των δύο πόλεων και συμμετείχαν φορείς και πολίτες από όλη τη Βοιωτία.
 Ο Κώστας Βενιζέλος, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας, είναι ένας εκ των έξι κατηγορουμένων, που έλαβαν τη σχετική κλήτευση το πρωί της Δευτέρας και θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 23 Μαΐου.
 Μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ fm εξέφρασε την οργή του κατά της εταιρίας των παραχωρησιούχων της Ε.Ο καθώς η παραπομπή τους σε δίκη, γίνεται μετά τη μήνυση της εταιρείας.Σημειώνουμε ότι είχαν καταγραφεί οι πινακίδες πάνω από 80 αυτοκίνητων και είχαν κληθεί οι κάτοχοί τους να δώσουν εξηγήσεις στην Τροχαία, προφανώς κατόπιν αιτήματος της παραχωρησιούχου εκμεταλλεύτριας εταιρείας της Δημόσιας Εθνικής Οδού. Στην πόλη μας που πρέπει να πληρώσεις για να μπεις και να βγεις!

παρακώλυση κυκλοφορίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget