Έτοιμο το νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου

νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν απο τον Δήμο στο ανακαινισμένο κτίριο,πριν την παράδοση, στο νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου. Η αναβάθμιση του πρώην Αστυνομικού Σταθμού,  σε νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου, με περιοχή ευθύνης το σύνολο της επικράτειας του δήμου,  αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή, καθώς θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, αλλά και στην εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Το νέο Αστυνομικό Τμήμα, θα οργανωθεί εξ αρχής,  θα στελεχωθεί με 15 αστυνομικούς και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.
 Με το νέο αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου ικανοποιείται το πάγιο αίτημα του Δήμου και των δημοτών, για δημιουργία αστυνομικού τμήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο, είναι προϊόν των συναντήσεων και συζητήσεων που είχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης με τη Δημοτική Αρχή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μένουν χωρίς αστυνομικό τμήμα τα Βάγια.Το προσωπικό του τμήματος Βαγίων  θα μετατεθεί  στο Α.Τ. Αλιάρτου και θα συνεχίσει να απασχολείται αποκλειστικά με τις αρμοδιότητες που είχε και πριν.

"Permissos press"

Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[facebook][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget