Θήβα - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σχολικό πρωτάθλημα Σκακιού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Ατομικό και Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας που πραγματοποιήθηκε στις 4-5 Μαρτίου 2017 στο 1ο Λύκειο Θήβας. Οι αγώνες διοργάνωθηκαν από το Σκακιστικό Όμιλο Θήβας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς, το Δήμο Θηβαίων και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.
Περισσότεροι από 200 μαθητές και μαθήτριες από την Θήβα, την Λιβαδειά, τη Χαλκίδα, τον Ορχομενό, τον Μώλο, την Άμφισσα, τον Άγιο Θωμά, το Δίστομο και την Αμφίκλεια κατέκλυσαν τις αίθουσες του σχολείου και αγωνίστηκαν για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Οι νικητές βραβεύτηκαν με κύπελλα και μετάλλια ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν τιμητικά αναμνηστικά διπλώματα. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του 1ου Λυκείου Θήβας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του σχολείου, τον αρχιδιαιτητή Κο Παναγιώτη Μεγαλιό και τους 12 διαιτητές που εξασφάλισαν την ομαλή τέλεση των αγώνων καθώς και την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) για την παρουσία της στο χώρο των αγώνων.
 Τίμησαν το πρωτάθλημα με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Κος Χρ. Δημητρίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κος Μιχ. Γιαννιός, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων Κος Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου Θήβας Κος Βασίλης Τσιάμαλος και πλήθος γονέων και συνοδών.

σχολικό πρωτάθλημα Σκακιού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget