Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Σημαντικές αποφάσεις για Δημοτικούς Υπαλλήλους και Συμβασιούχους

Σημαντικές αποφάσεις για εργασιακά ζητήματα δημοτικών υπαλλήλων και συμβασιούχων “πήρε”, χθες, στη συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία του epoli.gr με τον πρόεδρο της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α., Νίκο Τράκα, έγιναν γνωστά τα εξής:
 Συμβασιούχοι. Στάση εργασίας την Τρίτη 21/3/2017 από τις 07:00 - 12:00 για όλους τους συμβασιούχους των οποίων οι συμβάσεις έχουν παραταθεί, καθώς και παράσταση διαμαρτυρίας όλων των διοικητικών συμβουλίων τους, στο Υπουργείο Εσωτερικών, «για να λυθούν τα προβλήματα της πληρωμής τους».
Αξιολόγηση δημοτικών υπαλλήλων. «Η απόφαση μας είναι να αποσύρει η κυβέρνηση την αξιολόγηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να γίνει διάλογος για να υπάρξει μία αξιολόγηση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις λειτουργίες των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Μέχρι να γίνει η συνάντηση με το Υπουργείο, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να μην προβούν σε καμία ενέργεια σχετικά με την διαδικασία αξιολόγησης».
Απλήρωτοι ανταποκριτές Δήμων ΟΓΑ. «Τους καλούμε να απέχουν από τα καθήκοντά τους μέχρι να λυθεί το πρόβλημα τής για μεγάλο χρονικό διάστημα μη πληρωμής τους».
«Το πρόβλημα των παρατάσεων των συμβάσεων στην Καθαριότητα πρέπει να λυθεί και ο κόσμος να πληρωθεί όπως προβλέπεται. Σε διαφορετική περίπτωση, η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε περαιτέρω μαζικές, δυναμικές κινητοποιήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Τράκας.

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget