νέα προκήρυξη για 404 μόνιμες θέσεις στα δικαστήρια ( 1Κ/2017 - 4 θέσεις για την Θήβα)

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει εκ νέου την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσαρων (404) συνολικά θεσεων τακτικου προσωπικου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης του κλαδου ΠΕ γραμματέων στο υπουργείο δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων (δικαστηρια και δικαστικες υπηρεσιες της χωρας).
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 20 Μαρτίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 3 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.
Όσον αφορά τις θέσεις στο Πρωτοδικείο και Ειρηνοδικείο Θήβας είναι οι εξής:
ΚΛΑΔΟΣ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ      ΦΟΡΕΑΣ                         ΘΕΣΕΙΣ
ΠΕ Γραμματέων                Πρωτοδικείο Θηβών                    2
ΠΕ Γραμματέων                 Ειρηνοδικείο Θηβών                   2
 Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει:
Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.
Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.
ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη
1Κ/2017
Τ.Θ. 14 308
Αθήνα Τ.Κ. 115 10
Προκήρυξη  εδω 

μόνιμες θέσεις

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget