Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ημέρα TETAΡΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
  ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ  
 Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Τουριστικής Προβολής του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2017.
 Έγκριση αναθεώρησης προγράμματος Δράσης έτους 2017 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ) και αναμόρφωση προϋπολογισμού αυτής οικ. έτους 2017 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 35/2017 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ) (απόλυτη πλειοψηφία)
 Έγκριση απολογισμού – Ισολογισμού οικ. έτους 2015 του ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ) (Σχετ. οι υπ’ αριθ. 1 & 2/2017 Αποφάσεις του Δ.Σ. του ΔΟΘ).
 Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάθεση υποστηρικτικών δράσεων καθαριότητας έτους 2017 (σχετ. η υπ’ αριθ. 139/2016 Α.Επ.Π.Ζ.)
 Καθορισμός του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους πωλητές λαϊκών αγορών (παραγωγούς και επαγγελματίες) του Δήμου Θηβαίων, για το οικ. έτος 2017 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 16/2017 Α.Επ.Π.Ζ.) (απόλυτη πλειοψηφία)
 Δωρεάν παραχώρηση χώρου στο Παλαιό Δημαρχείο για την στέγαση των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης του Τμήματος Πολιτισμού- Αθλητισμού του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας.
 Λήψη απόφασης τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. 124, 125 στην ιδιοκτησία των Αντιόπης Πατέλη, Βασιλικής & Αριστείδη Αλεφάντου (σχετ. η υπ’ αριθ. 2/2017 Α.Επ.Π.Ζ.).
 Εξέταση της υπ’ αριθ. 3094/13-2-2017 αιτήσεως για διαγραφή οφειλής από βεβαιωμένο χρηματικό κατάλογο που αφορά ειδικό τέλος 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων της Μπληζιώτη Σταματίας του Φωτίου.
 Λήψη απόφασης για τη διενέργεια εκδήλωσης στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας (8 Μαρτίου) από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Θηβαίων και έγκριση σχετικής δαπάνης.
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget