Τι θέλουν οι γυναίκες !!!!!

Ταλιροφόνισσες έχουν γίνει οι Ελληνίδες μετά την χρεοκοπία της χώρας, όπως δείχνει η έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου. Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ελληνίδες αποζητούν την ασφάλεια από τον ερωτικό τους σύντροφο, οπότε, από το πρώτο ραντεβού, του ζητούν το εκκαθαριστικό της Εφορίας.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας, πολλές Ελληνίδες, πριν φασωθούν με κάποιον, του ζητούν να περάσουν από ένα ATM, για να τσεκάρουν το υπόλοιπο στις καταθέσεις του.
Οι Ελληνίδες δεν θεωρούν και πολύ σημαντική την ερωτική ζωή, οπότε αυτό εξηγεί γιατί έχει γεμίσει ο τόπος με θεογκόμενες που κυκλοφορούν με ζάπλουτους Κουασιμόδους.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ελληνίδες αποφεύγουν τους άνδρες με γραμμωμένους κοιλιακούς γιατί προδίδουν τύπους που κωλοβαράνε όλη μέρα στα γυμναστήρια, ενώ προτιμούν τους κοιλαράδες και τους μπουχέσες γιατί τα πολλά κιλά σημαίνουν και πολλά λεφτά.
Οι πιο φτωχές Ελληνίδες δεν θεωρούν σημαντικό κριτήριο την καλή ερωτική ζωή και νοιάζονται μόνο για την πορτοφόλα, αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού είναι νηστικές και βρομάει το χνώτο τους από την πείνα. Οι Ελληνίδες που έχουν μηνιαίο εισόδημα πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ θεωρούν σημαντική την καλή ερωτική ζωή αλλά είναι γνωστό πως αυτές οι πλούσιες είναι πολύ έκφυλες και καυλοπυρέσσουσες, γιατί έχουν φράγκα και μπορούν να φέρνουν συνέχεια στο κρεβάτι τους ξενηστικωμένους νεαρούς επιβήτορες γεμάτους σπέρμα.
Οι Έλληνες άνδρες, από την άλλη, δεν έχουν αλλάξει τα κριτήριά τους -εξαιτίας της οικονομικής στενότητας-, αφού ο άνδρας είναι κατώτερος από την γυναίκα και αρκείται σε δυο στητούς βύζους και έναν ωραίο κώλo.
  

Ελληνίδες

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget