Θήβα - Συνάντηση Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως

 Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη πόλη των Θηβών στην αίθουσα Σ.Φ.Ε. η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη συνάντηση νέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Ομιλητής ήταν ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Αθανασόπουλος με θέμα τα Παπαδιαμάντια Χριστούγεννα με αφορμή την επέτειο της Κοιμήσεως του “αγίου” των ελληνικών γραμμάτων Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευλόγησε και μοίρασε την αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους τους νέους για την νέα χρονιά.
 Την εκδήλωση πλαισίωσαν το χορευτικό τμήμα και η χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας.


 Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο των στελεχών των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς μας στο ενοριακό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Νικολάου και Ρούφου. Ομιλητής ήταν ο παιδοψυχολόγος αιδεσ. π. Βασίλειος Θερμός, ο οποίος μίλησε για την ψυχολογία των εφήβων δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα στελέχη για έναν γόνιμο διάλογο. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος μοιράστηκε μαζί με τα στελέχη εμπειρίες του από την κατασκήνωση αφού κι εκείνος στο παρελθόν είχε επιτελέσει εκτός από πνευματικός συμπαραστάτης και αρχηγός της κατασκήνωσης.

Συνάντηση Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget