ΒΟΙΩΤΙΑ – ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Συνάδελφοι,
    Εδώ και δύο χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ισχυρίζεται ότι δίνει μάχες αφενός απέναντι στα ξένα συμφέροντα (Δ.Ν.Τ., ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ) και αφετέρου με τα εγχώρια συμφέροντα (ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ).
Λέει συνεχώς ότι έχει κηρύξει τον πόλεμο στην διαφθορά, πως θα αλλάξει το παλιό κατεστημένο με νέο και φρέσκο, μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον. Επί της ουσίας αυτό που βλέπουμε συνεχώς και αδιαλείπτως είναι να ηττάται, να χάνει την κάθε μάχη, να χάνει τον πόλεμο.
Εκεί όμως που κερδίζει συνέχεια είναι στις μάχες που δίνει σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο που έχει κηρύξει ενάντια στους εργαζόμενους.
Κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με αυτά που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και μάλιστα με τον πιο απαράδεκτο τρόπο, κοροϊδεύοντας με απύθμενο θράσος τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟ
Οι εργαζόμενοι της πατρίδας μας θα κάνουν για άλλη μια φορά το καθήκον τους. Θα ενωθούν, θα μαζικοποιηθούν, θα αντιδράσουν και θα αντισταθούν απέναντι στην γενικότερη επίθεση της κυβέρνησης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση και καλεί όλους τους χειριστές & βοηθούς του Νομού μας, να συμμετέχουν στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΓΣΕΕ, του Εργατικού Κέντρου Θήβας και της Ομοσπονδίας Χειριστών.
ΖΗΤΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΡΑ
 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ
ΣΤΙΣ 11:00Π.Μ.
 Λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016
08:00 π.μ. ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ – 08:30 π.μ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ – 08:45 π.μ. ΟΙΝΟΦΥΤΑ

ΒΟΙΩΤΙΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget