ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ"ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ!

Χριστουγεννιάτικη Τράπεζα Αγάπης

Στα πλαίσια του εορτασμού των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων,ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας διοργανώνει μια προσφορά αγάπης προς τον πάσχοντα άνθρωπο.Η προσφορά συνίσταται στην συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση άπορων οικογενειών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας.
Για την πραγμάτωση αυτής της προσπάθειας ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας καλεί όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου να συνδράμουν με την προσφορά έστω και μίας συσκευασίας τροφίμων στην Χριστουγεννιάτικη "Τράπεζα Αγάπης"του συλλόγου.
Να σημειωθεί ότι η προσφορά είναι προαιρετική -εθελοντική και οριοθετείται στα πλαίσια της προσωπικής δυνατότητας του καθενός.Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν θα πρέπει να έχουν την μορφή ξηράς τροφής που διατηρείται εκτός ψυγείου.
Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου,στην οδό Αμφίωνος 27,από Πέμπτη 8/12/2016 έως και την Παρασκευή 16/12/16,από τις 09:00πμ έως και τις 14:00μμ.
O Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας προσδοκά την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση των φίλων του συλλόγου και εύχεται σ' όλους "Καλές και ευτυχισμένες γιορτές"με αγάπη και κοινωνική ευαισθησία.
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget