Πρώτη Δύναμη στην Περιφέρεια ο Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ

 Το τμήμα Αντιπτέρισης ( badminton ) του ΦΕΟΘ παίζοντας στην Α1’ Εθνική Κατηγορία , συνεχίζει και φέτος να συμμετέχει και να αγωνίζεται στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Α' Φάσης, αγωνιστικού έτους 2016-2017 έχοντας πάντα τον πρώτο λόγο στα μετάλλια.
 Οι αγώνες που συμμετείχε αλλά και τα αποτελέσματα των αγώνων στέφτηκαν με επιτυχίες και μετάλλια από όλες τις κατηγορίες . Συγκεκριμένα :
 Στις 6/11/2016 στο Λαύριο ο απολογισμός των μεταλλίων στους αθλητές του badminton ήταν 11 μετάλλια : 7 χρυσά και 4 χάλκινα από τους:
 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U-19 : Μάριος- Μιχαήλ Μπουλίος στο απλό και στο μεικτό
 Δήμητρα-Καλομοίρα Κρουστάλη στο απλό και διπλό ( και οι δύο αθλητές μικρότερης κατηγορίας )
 και Βόγκλη Βάσω στο διπλό
 KΑΤΗΓΟΡΙΑ U- 15 : Γιώργος Τσιώλης στο απλό και διπλό

 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U-19: Βασιλική Βόγκλη, Παναγιώτης Βενιζέλος στο μικτό
 Γιώργος Γκιόκας και Αθανάσιος Ρούσσης στο απλό στην κατηγορία U-15 ( και οι δύο αθλητές μικρότερης κατηγορίας )
 Την 13/11/2016 στη Λιβαδειά ο απολογισμός των μεταλλίων στους αθλητές του badminton ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τις κατηγορίες U-9, U-11, U-17 : 6 Χρυσά 6 Ασημένια και 2 Χάλκινα
 Χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια και ασημένιο μετάλλιο στα αγόρια στην κατηγορία U-9 απο την Γκιόκα Ζωή και τον Κρουστάλη Παναγιώτη ,
 Χρυσό , Ασημένιο και χάλκινο στα κορίτσια στην κατηγορία U-11. Από Παπαχρήστου Δέσποινα, Μαγκούτη Λαμπρινή και Κόλλια Βάγια αντίστοιχα.
 Χρυσό και χάλκινο στα αγόρια στη U-11 από τον Ζαχόπουλο Δημήτρη και Θεοδώρου Αλέξανδρο αντίστοιχα .
 Στην κατηγορία U-17

 Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στα αγόρια από Μπουλίο Μάριο-Μιχαήλ και Τσιώλη Γιώργο ( αθλητή μικρότερης κατηγορίας ) αντίστοιχα .
 Χρυσό στα κορίτσια από Κρουστάλη Δήμητρα- Καλομοίρα στο απλό στην κατηγορία U-17.
 Ασημένιο μετάλλιο στο διπλό αγοριών με Τσίωλη Γιώργο και Βενιζέλο Παναγίωτη .
 Χρυσό και ασημένιο στο μεικτό της ίδιας κατηγορίας.
 Η πρώτη θέση στο μεικτό προέρχεται από την άψογη συνεργασία εδώ και χρόνια του Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ με την Αναγέννηση Λιβαδειάς και συγκεκριμένα του Αθλητή του Φ.Ε.Ο.Θ Μπουλίου Μάριου- Μιχαήλ με την αθλήτρια της Αναγέννησης Μπάρτζου Παντελία.
 Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν η Κρουστάλη Δήμητρα – Καλομοίρα με τον Βενιζέλο Παναγιώτη.

 Επίσης, το τμήμα badminton του ΦΕΟΘ συνεχίζει την αγωνιστική του δράση με τη συμμετοχή του στις 4 Δεκεμβρίου στο περιφερειακό πρωτάθλημα U-13 και στην κατηγορία Ανδρών – Γυναικών. Ακόμα στις 10 ,11 και 12 Δεκεμβρίου θα γίνει το ομαδικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας στις Σέρρες.
 Το διοικητικό συμβούλιο του ΦΕΟ Θήβας ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές Ζαχόπουλο Μπάμπη και Μπουλίο Άρη για τις επιτυχίες τους .

badminton

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget