επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κα. Φανή Παπαθωμά στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ Α.Ε.) η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά. Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μαζαράκος, και o Αντιπρόεδρος Δ.Σ. κ. Χαράλαμπος Παπασπύρος.
 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε από πλευράς ΕΑΒ ενημέρωση για:
 * τους στόχους τα προγράμματα, τις τρέχουσες δραστηριότητες και τις προοπτικές της εταιρείας,
 * λοιπές συνέργειες κοινού ενδιαφέροντος,
 * τις δυνατότητες χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επενδύσεων σε Περιβαλλοντικά θέματα προς όφελος τόσο της ΕΑΒ όσο και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα.
 * Προοπτικές στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού της (ΕΑΒ Α.Ε.).
 Από την πλευρά της η κυρία Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την βούληση της για προώθηση της συνεργασίας με την ΕΑΒ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.
 Λίγα λόγια για την ΕΑΒ:
 Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ) ιδρύθηκε το 1975 και είναι η μεγαλύτερη αεροναυπηγική και αμυντική εταιρεία της χώρας, με κύρια αποστολή την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων για υποστήριξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και άλλων πελατών της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς.
 Η ΕΑΒ διαθέτει πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και άριστα καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. Σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των παραγωγικών εγκαταστάσεών της, προσφέρει, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, προϊόντα και υπηρεσίες, όπως:
 • Συντήρηση, εκσυγχρονισμό, αναβάθμιση αεροσκαφών, κινητήρων, παρελκόμενων και ηλεκτρονικών συστημάτων τους, καθώς και συντήρηση αεροσκαφών πολιτικού νηολογίου.
 • Σχεδίαση και κατασκευή υποσυγκροτημάτων στρατιωτικών και πολιτικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων και κινητήρων από μεταλλικά και σύνθετα υλικά.
 • Ανάπτυξη, σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρονικών, οπτικοηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων για στρατιωτική και πολιτική χρήση καθώς και τμημάτων πυραυλικών οπλικών συστημάτων.
 • Έρευνα & Ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων σε τομείς όπως η αεροναυπηγική, τα ηλεκτρονικά, η εσωτερική ασφάλεια (homeland security), ευφυή συστήματα, κλπ.
 • Δορυφορικά συστήματα και εφαρμογές (τηλεπικοινωνίες, τηλε-εκπαίδευση, κλπ)
 • Τεχνική εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση σε όλο το φάσμα των αεροπορικών ειδικοτήτων.

Φανή Παπαθωμά στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget