Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 19 Oκτοβρίου 2016

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 19 OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1ο. Έγκριση εισηγητικής Έκθεσης για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού β’ τριμήνου οικ. έτους 2016 (σχετ. η υπ’ αριθ. 224/2016 απόφαση Οικον. Επιτροπής)».
 2ο. Αποδοχή της 1ης τροποποίησης ένταξης της πράξης με τίτλο : «Απόκτηση νερόμυλου Αγίων Θεοδώρων στο Δήμο Θηβαίων» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 4 «Απόκτηση διατηρητέων κτιρίων» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Απόκτηση και διαμόρφωση ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων στις πόλεις 2013» του Πράσινου Ταμείου και αποδοχή χρηματοδότησης.
 3ο. Τροποποίηση της υπ' αρ. 92/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων σχετικά με την υπογραφή σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού της πράξης "Απόκτηση Νερόμυλου Αγίων Θεοδώρων στο Δήμο Θηβαίων" στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος "Απόκτηση και διαμόρφωση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και διατηρητέων κτιρίων στις πόλεις 2013" του Πράσινου Ταμείου.
 4ο. Συμπλήρωση - τροποποίηση της υπ' αρ. 261/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την υποβολή πρότασης του Δήμου Θηβαίων για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο :«Κέντρα Κοινότητας Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 10 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020.
 5ο. Έγκριση έκθεσης εκτίμησης της αξίας ακινήτου ιδιοκτησίας κληρονόμων Βυλλιώτη στο Ο.Τ. 132α στη Θήβα και λήψη απόφασης για την απευθείας αγορά αυτού (απόλυτη πλειοψηφία).
 6ο. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και χορήγηση παράτασης για το έργο : «Ανακατασκευή λεβητοστασίου και συμπλήρωση υποδομών Δημοτικού Σταδίου Θήβας».
 7ο. Έγκριση παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο : «Κατασκευή παιδικών χαρών Δημοτικής Ενότητας Θήβας".
 8ο. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου με τίτλο : «Βελτίωση Δημοτικών οδών Δ.Ε. Πλαταιών».
 9ο. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση στάσης και στεγάστρου αναμονής επιβατών στην Τ.Κ. Δομβραίνας.
 10ο. Έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου σε οικόπεδου ιδιοκτησίας της εταιρείας «PRIME SOLUTIONS» στη θέση «Καλιμπάκι» της Δ.Ε. Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων.
 11ο. Συγκρότηση της Επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων για τις προμήθειες και τις υπηρεσίες του Δήμου Θηβαίων, που αφορούν το έτος 2016, σύμφωνα με το Ν.4412/2016
 12ο. Έγκριση πρακτικής άσκησης του Ζόγκα Γεωργίου του Ανδρέα, σπουδαστή στο Ι.Ε.Κ. Θήβας, στο Δήμο Θηβαίων.

Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget