Κορκίδης για ΣΕΒ: Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν

«Είναι γεγονός ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού οι πολλοί άξονες περιστροφής στα εργασιακά, σε κάποιους δημιούργησαν "vertigo"» σχολιάζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης για τα όσα αναφέρει στο εβδομαδιαίο δελτίο του ο ΣΕΒ με τίτλο «η παλινδρόμηση βλάπτει σοβαρά την υγεία της οικονομίας».
 Όπως αναφέρει ο κ. Κορκίδης: «Είναι γεγονός ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού οι πολλοί άξονες περιστροφής στα εργασιακά, σε κάποιους δημιούργησαν "vertigo". Μου ζήτησαν λοιπόν από τα ΜΜΕ να απαντήσω στο περιεχόμενο του εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου του ΣΕΒ, αλλά νομίζω ότι δεν έχει νόημα αφού αρκεί κάποιος να το διαβάσει για να καταλάβει στο τέλος ότι… τρεις λαλούν και δύο χορεύουν"».
 Ο κ. Κορκίδης υπενθυμίζει τα όσα αναφέρει το άρθρο του ΣΕΒ και κλείνει το σχόλιό του δεικτικά αναφέροντας: "Ώπα! Ρε μερακλήδες!! Ξενιτεμένοι (καταθέτες)!!!».
 Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο δελτίο του έκανε λόγο για «εκστρατεία παλινόρθωσης του παλαιού κραταιού συστήματος εργασιακών ρυθμίσεων», το οποίο «την εποχή της ανάπτυξης εμπόδισε αρκετές επιχειρήσεις να καταστούν διεθνώς ανταγωνιστικές και σίγουρα απώθησε την εισροή σημαντικών παραγωγικών επενδύσεων».

Κορκίδης για ΣΕΒ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget