O Εμπορικός Σύλλογος Θήβας σε σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά

Τη Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανής Παπαθωμά και της Διοίκησης του  Εμπορικού Συλλόγου στο γραφείο του Διοικητηρίου (πρώην Νομαρχία)  στη  Θήβα  μετά από πρόσκληση τη ιδίας.
 Στη συνάντηση υπήρξαν ανταλλαγή απόψεων στα φλεγόμενα  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός  κόσμος της επαρχίας Θηβών καθώς  επίσης και στα κοινωνικά ζητήματα της πόλης μας.
 Θέματα που συζητήθηκαν είναι  α) η άμεση  ανάγκη και υποχρέωση για στελέχωση του προσωπικού στο γραφείο  Εμπορίου της Θήβας, β)η επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση του υπηρεσιακού δυναμικού του Αστυνομικού τμήματος της Θήβας λόγω συσσώρευση προβλημάτων όπως το παραεμπόριο,  η αυξημένη  εγκληματικότητα άλλα και το προσφυγικό και γ) για το Μουσείο της Θήβας όπου  προγραμματίζονται τα εγκαίνια του καθώς επίσης και τις δράσεις για την ανάδειξη του.
 Μετά το πέρας της ενδιαφέρουσας αυτής συζήτησης λάβαμε την διαβεβαίωση της κ. Παπαθωμά ότι η Περιφέρεια θα είναι δίπλα μας και  αρωγός στις όποιες δράσεις και ενέργειες  πραγματοποιήσει ο Εμπορικός  Σύλλογος.

Θήβα,τοπικά νέα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget