Συνελήφθησαν έξι άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο (26 & 27-03-2016), σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , συνολικά έξι (6) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
 Ειδικότερα :
 Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, συνελήφθη προχθές το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του, αλλά και στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
 Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη προχθές το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
 Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη προχθές το βράδυ, σε περιοχή της Χαλκίδας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένας πλαστικός τρίφτης, που περιείχε υπολείμματα κάνναβης.
 Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Χαλκίδας, μία 42χρονη ημεδαπή, διότι στη κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (6,5) γραμμαρίων.
 Από αστυνομικούς επίσης της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Χαλκίδας, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι στη κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
 Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το βράδυ, σε περιοχή της Χαλκίδας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
 Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Θήβα,Βοιωτία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget