Σύσκεψη «Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Βοιωτίας»

Πραγματοποιήθηκε τεχνική σύσκεψη της Κοινωνικής Σύμπραξης Π. Ε. Βοιωτίας, με τους εταίρους μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμά.Το θέμα της τεχνικής αυτής σύσκεψης ήταν η ενημέρωση και ο συντονισμός των ενεργειών για την υλοποίηση του Επισιτιστικού Προγράμματος.

 Στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η Ελληνική κοινωνία το πρόγραμμα αυτό έρχεται να δώσει σε περίπου 3.500 συνανθρώπους μας που βρίσκονται πράγματι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση μία ελάχιστη βοήθεια.
 Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη κ. Φανής Παπαθωμά, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπακομήτρου Κ., του Γεν.Δ/ντή Υγείας & Πρόνοιας κ. Τσελά Σταύρου, των Αναπληρωτών Πρ/νων κ.κ. Καράντζαλη Λ., Καιτατζή Σ., Υπηρεσιακών παραγόντων και των εκπροσώπων των Κοινωνικών εταίρων.
 Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Π.Ε. Βοιωτίας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και ζήτησε από τους εκπροσώπους των Δήμων να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την καλύτερη υλοποίηση του προγράμματος, έτσι ώστε να φτάσει έγκαιρα και ουσιαστικά η επισιτιστική βοήθεια στους συμπολίτες μας.

θηβα βοιωτια

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget