ΔΕΗ για διακοπές ρεύματος σε καταναλωτές: Άμεση επανασύνδεση όπου έχει γίνει λάθος

Η ΔΕΗ, σχολιάζοντας τις καταγγελίες για διακοπή ρεύματος σε καταναλωτές με χαμηλές οφειλές παρά την κυβερνητική οδηγία που έχει δοθεί να μην κόβεται το ρεύμα για χρέη κάτω των 1.000 ευρώ, ανέφερε πως δεν αποκλείεται να έχει γίνει λάθος, ωστόσο σε περίπτωση σφάλματος θα γίνεται άμεσα επανασύνδεση.
Ειδικότερα όπως ανέφεραν στελέχη της ΔΕΗ «οποιαδήποτε συγκεκριμένη καταγγελία γίνεται θα ερευνάται με βάση τις υπηρεσιακές διαδικασίες της ΔΕΗ και σε περίπτωση σφάλματος οι αρμόδιες υπηρεσίες προβαίνουν, το ταχύτερο δυνατό, σε επανασύνδεση».
 «Η διοίκηση της ΔΕΗ βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αντιμετώπιση του μείζονος θέματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και κοινωνική ευαισθησία», συμπλήρωσαν τα ίδια στελέχη.
 Νωρίτερα, πηγές από το υπουργείο Ενέργειας σημείωναν με νόημα πως «αν κάποιος περιφερειακός διευθυντής δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο, θα αντιμετωπιστεί με πλεόνασμα αυστηρότητας», ενώ δεν απέκλειαν ακόμη και το ενδεχόμενο «πολιτικού σαμποτάζ».
 Όπως υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές «αυτή η κυβέρνηση τα έχει δει όλα. Έχουμε δώσει πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις, η δουλειά των διευθυντών είναι να κινούνται με βάση τις κατευθύνσεις της διοίκησης».


http://tvxs.gr/

θηβα νεα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget