Δρομολογήθηκε η ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο

Παρουσιάστηκε στις 18-11-2015 στη Λαμία, από την φυσική και πολιτική ηγεσία, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας.Η παρουσίαση έγινε από τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή  υποστράτηγο κο Αποστολόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Δημ.Τάξης κο Αναγνωστάκη, παρουσία ανώτατων αξιωματικών του Σώματος, Βουλευτών, Δημάρχων και εκπροσώπων φορέων.

Η προσπάθεια της ηγεσίας κινείται προς την κατεύθυνση της αναδιάταξης των δυνάμεων, προκειμένου να υπάρξουν αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τον πολίτη.
 Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο καταργούνται ή συγχωνεύονται Αστυνομικά Τμήματα και Αστυνομικοί Σταθμοί, ενώ ιδρύονται εκεί που ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της Αστυνομίας το κρίνει αναγκαίο.
  Στα πλαίσια αυτά η Δημοτική Αρχή, εδώ και αρκετούς μήνες σε επανειλημμένες συναντήσεις με τους αρμόδιους έθεσε το αίτημα της ίδρυσης του Α.Τ. Αλιάρτου – Θεσπιέων, εξηγώντας τους λόγους που το καθιστούν αναγκαίο για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής. Την ίδια τοποθέτηση έκανε ο  Δήμαρχος κο Ντασιώτης Γεώργιος και κατά την παρουσίαση του σχεδίου, ζητώντας επίσπευση των διαδικασιών
 Η φυσική και Πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, κατανόησε  την αναγκαιότητα  του Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο και στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του Σώματος που παρουσιάστηκε στις 18-11-2015 στη Λαμία, περιλαμβάνεται η ίδρυσή του.
  Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κο Αναγνωστάκη Δημήτριο, το σχέδιο αναδιάρθρωσης θα είναι νόμος του κράτους έως το τέλος Δεκεμβρίου.


Ντασιώτης Γεώργιος 

θηβα νεα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget