Δικαιοσύνη για όλους !!!!

Πολλά έχουν γίνει στην Ελλάδα, εκτός από ένα: να αποδοθούν τα δέοντα σε εκείνους που πρέπει. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν θα καρπίσουν οι θυσίες των πολιτών. Αν διατηρηθεί η πικρή γεύση της αναξιοκρατίας, του νεποτισμού και της αδικίας στα στόματα των πολιτών, το μόνο πράγμα που θα... αναπτυχθεί θα είναι η ύφεση.
Οι αριθμοί που την περιγράφουν θα γιγαντωθούν, την ίδια στιγμή που θα καταβαραθρώνονται οι δείκτες της οικονομίας και το ηθικό των Ελλήνων.
 Δεν είναι δυνατόν να έχουν συμβεί τόσο πολλά -ποικιλοτρόπως αποδεδειγμένα εγκλήματα- σε βάρος του ελληνικού λαού και του έθνους, και να μην έχουν οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι υπαίτιοι. Δεν είναι επιτρεπτό να έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας και να μην έχουν οδηγηθεί στις φυλακές εκείνοι που προκάλεσαν τούτη τη συμφορά.
 Ακόμα και ο πιο απομονωμένος ακρίτας, κάποιος που δεν έχει εύκολη πρόσβαση στην ενημέρωση, γνωρίζει ένα σωρό περιπτώσεις όπου καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαιοσύνης και περιφρονήθηκαν οι νόμοι του κράτους και το ίδιο το Σύνταγμα. Κι όμως, παρά ταύτα, ο μόνος πολιτικός που έχει φυλακιστεί για υποθέσεις μιζών είναι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, λες και είναι μόνο ένας ο εκλεγμένος ο οποίος έχει... παρασπονδήσει.
 Είναι ακόμα ορθάνοιχτες οι βασικότερες υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο και έχουν κοστίσει πολλά στον λαό, καθιστώντας απαξιωμένο το πολιτικό σύστημα της χώρας.
 Τα βαβυλώνεια έξοδα της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, τα θηριώδη εξοπλιστικά προγράμματα με τους πολλούς επιτήδειους «μεσάζοντες», τα προβληματικά δημόσια έργα, ο αδικαιολόγητος πλουτισμός στελεχών του Δημοσίου, ο ανεξήγητα πολυτελής τρόπος ζωής πρώην και νυν πολιτικών, η «λίστα Λαγκάρντ» και άλλα πολλά παρόμοια έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ αλλά έως τώρα δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.
 Πάρα πολλά τα λόγια, αλλά ελάχιστες οι πράξεις από την πλευρά εκείνων που θα μπορούσαν να επιταχύνουν τις εξελίξεις και να βοηθήσουν τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης να επιτελέσουν απερίσπαστοι το έργο τους.
 Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, όσο δεν απονέμεται δικαιοσύνη, θα εμπεδώνεται στις συνειδήσεις των Ελλήνων ότι οποιαδήποτε θυσία κι αν κάνουν για αυτό το κράτος θα πάει χαμένη. Αν οι παρανομούντες επιβραβεύονται με μια άτυπη «ασυλία» και οι νομιμόφρονες τιμωρούνται διά της υπερφορολόγησης, τότε η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα δεν θα διαιωνιστεί, διότι θα επιδεινώνεται διαρκώς! Η φράση «κάθε πέρσι και καλύτερα» θα επαληθεύεται με δραματικό τρόπο - μέχρι να επέλθει η τελική και ανεπίστροφη κατάρρευση.
 Είναι, λοιπόν, κατεπείγουσα ανάγκη να ανοίξουν τάχιστα οι «αραχνιασμένοι» φάκελοι της διαφθοράς και να τύχουν εξαντλητικής έρευνας. Δικαιοσύνη για όλους!


Dimokratia News

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget