Οι αποκαλύψεις του Καλογέρη για "ύποπτο" ματς κινητοποιούν το Λεβαδειακό

Η κατάθεση του Αλέξανδρου Καλογέρη ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς φέρνει στο φως νέα δεδομένα για το ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου 2013. Ο νυν ποδοσφαιριστής του Άρη και πρώην της Βέροιας εμφανίστηκε στον ανακριτή,  Γιώργο Ανδρεάδη, χωρίς δικηγόρο και κατέθεσε όλα όσα γνωρίζει για το επίμαχο ματς του 2013.

 Φέρεται να ανέφερε ότι, αν και δεν ήταν στα αποδυτήρια, παρατήρησε παράξενη συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του όταν μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που του προξένησε απορία καθώς ο ίδιος αγωνιζόταν κανονικά.
 Επιπλέον, λέγεται ότι κατέθεσε στον ανακριτή το εξής απίστευτο: Πως άκουσε συμπαίκτες του να του λένε, αφού προφανώς ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί τι παιζόταν, πως το ματς δεν πρέπει να μείνει στο 1-0, σκορ με το οποίο μέχρι το 80' προηγούνταν ο Ολυμπιακός.
 Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι, ο Καλογέρης επί της ουσίας επιβεβαιώνει τις καταθέσεις των Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, οι οποίοι έχουν καταθέσει, πως ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, μπήκε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και τους είπε να χάσουν το ματς με 3-0 για στοιχηματικούς λόγους. O Καλογέρης, πάντως, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα παρουσία του δικηγόρου του, αυτή τη φορά.
 Η απόφαση του ανακριτή για τους εμπλεκόμενους
 Να σημειωθεί ότι για το περιβόητο ματς ο ανακριτής ήδη έχει επιβάλει περιοριστικούς όρους στον πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας Γιώργο Αρβανιτίδη και στον Γιώργο Λαναρή, ενώ η Βέροια έχει απαλλαχθεί των κατηγοριών από την πειθαρχική επιτροπή της SuperLeague.
 Η αντίδραση του Λεβαδειακού
 Μετά την κατάθεση του Καλογέρη και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στον Λεβαδειακό υπάρχει κινητοποίηση σχετικά με το επόμενο βήμα. Υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. που πιέζουν για καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα. Μέσω της καταγγελίας θα ζητείται να ασκηθεί άμεσα έφεση για την απαλλακτική απόφαση της Super League για τη Βέροια σχετικά με τις κατηγορίες για το ματς με τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση της βοιωτικής ομάδας πάντως δεν έχει καταλήξει σε απόφαση. Το συγκεκριμένο θέμα είναι υπό συζήτηση καθώς ακόμα και εάν πιέσουν τις καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα της Ημαθίας θα έχει ποινές.
 Το μέλλον του Λεβαδειακού χωρίς τον Κομπότη
 Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Γιάννης Κομπότης έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ότι και εάν συμβεί θα αποχωρήσει το σύλλογο. Στους κύκλους της Λιβαδειάς πάντως, φημολογείται έντονα πως ο πρώην ισχυρός άνδρας του βοιωτικού ποδοσφαίρου θέλει να δώσει την ομάδα στο Δήμο Λιβαδειάς.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget