Στην διαδικασία των πέναλτι αποκλείστηκε η Θήβα

Η πρωταθλήτρια και κυπελούχος Βοιωτίας έχασε 7-6 με την κανονική διάρκεια και την παράταση να αναδεικνύεται ισόπαλη με τον Τσικλητήρα Πύλου. Η ομάδα του Τάκη Πλατή σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστική στις φάσεις που δημιούργησε ενώ υπάρχουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία που ήταν μεροληπτική για τους γηπεδούχους αποβάλλοντας και δυο παίκτες των Βοιωτών.

 Φάσεις και Γκολ
 Στο 6* ο Βεζιρτζόγλου βρήκε τον Μπινιάκο στην περιοχή, όμως ο Μίντζηρας βγήκε έγκαιρα και κόντραρε το σουτ του παίκτη της Θήβας για να απομακρύνει οριστικά τον κίνδυνο ο Κουτίβας.
 Στο 23* εξαιρετική συνεργασία των Μπινιάκου, Βεζιρτζόγλου, ο Μουράτης με έγκαιρη επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο
 Στο 32* δύο τεράστιες ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό, μια για κάθε ομάδα. Στο 32′ ο Νάτσης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Οθ. Εμμανουήλ πήρε την κεφαλιά στο β΄δοκάρι αλλά ο Ολντάσι έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέερματος. Στην ταχύτατη αντεπίθεση της Θήβας συνδυάστηκαν οι Βεζιρτζόγλου, Ταυταρίδης με τελικό αποδέκτη τον Τσατσαρώνη που έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά απόκρουσε σωτήρια ο Μίντζηρας και απομάκρυναν στην συνέχεια οι αμυντικοί σε κόρνερ.
 Στο 36* ο Νάτσης με απ” ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0
 Στο 71* ο Καραμπετιάν αντικρύζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από τον αγώνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα έχουμε και την αποβολή για τους γηπεδούχους όταν ο Νάτσης αποχωρεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Στο 86* ήρθε η ισοφάριση για τη Θήβα. Ο Παπαχαραλάμπους με απ” ευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
 Με το ξεκίνημα της παράτασης ο Κωνσταντινόπουλος αντικρύζει την κόκκινη κάρτα κι έτσι η Θήβα συνεχίζει με εννέα παίκτες ενώ κάτω από τα δοκάρια θα καθήσει ο Κατσογιάννης αφού έχουν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.
 Στο 100* από καλή θέση ο Ευθυμίου θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget