36ο Πανελλήνιο Συμβούλιο ΧΕΝ Ελλάδος - Κτήριο ΧΕΝ ''Αθηνά'' στην Ηλιούπολη

Πέρα από την Έκθεση Εργασίας της Διοικούσας Επιτροπής της ΧΕΝ Ελλάδος 2014, τον Οικονομικό Απολογισμό 2014 και τις αρχαιρεσίες, είχαμε σήμερα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, την εξαιρετική παρουσίαση με θέμα "Κατανοώντας τις διαφορετικές γενιές στον εργασιακό χώρο", από τις κυρίες Ειρήνη Νικάνδρου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Λήδα Παναγιωτοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια επίσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στη συνέχεια έγινε συζήτηση σχετικά με την διαγενεακή συνεργασία μέσα στη ΧΕΝ, όπου όλες μας είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε ελεύθερα την άποψή μας πάνω στο θέμα.
Στο τέλος παρουσιάστηκαν μερικές "καλές πρακτικές", από έξι τοπικά κέντρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κομοτηνή και Θήβα , που μας έδωσαν την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες.
Ευχαριστούμε που το παιδικό μας πρόγραμμα "40+1 ταξίδια για παιδιά" με θέμα το Δικαίωμα στη Διαφορετικότητα, συμπεριελήφθηκε στις "καλές πρακτικές" και συγχαίρουμε όλη την ομάδα της ΧΕΝ Θήβας για το καλό αποτέλεσμα.
Γενικά, το 36ο, ήταν ένα Πανελλήνιο Συμβούλιο που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.
Συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή!!!

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget