ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ “Με Νίκη Έκλεισε η Κανονική Περίοδος του Πρωταθλήματος για τους Άνδρες”



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 86-65.
Την ομάδα της Μαλεσίνας, την οποία είχαν κερδίσει στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην έδρα της, υποδέχθηκε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Θηβαϊκής ομάδας, στον 18ο αγώνα της χρονιάς που έκλεισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ ανδρών.


Οι παίκτες του Σωτήρη Γερμανού κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα με σκορ 86-65, σ’ έναν αγώνα μάλλον ανεξήγητα νευρικό, γεγονός στο οποίο οδήγησαν τα πολλά φάουλ των φιλοξενουμένων και η ανεξήγητα προκλητική στάση πάγκου και αθλητών της Μαλεσίνας απέναντι τόσο στους διαιτητές του αγώνος Χριστοδούλου και Γερονικολού, οι οποίοι απλά σφύριζαν ότι έβλεπαν και αν δεν ήταν αρκετά ανεκτικοί θα μπορούσαν να σφυρίξουν περίπου τα διπλάσια εις βάρος της, όσο και απέναντι στους παίκτες της γηπεδούχου.

Πιθανότατα, λόγω της μη υπάρχουσας βαθμολογικής σημασίας από το αποτέλεσμα του αγώνος και για τις δύο ομάδες, προσδοκούσαν τη διεξαγωγή ενός φιλικού-διαδικαστικού αγώνα, κάτι που η Θηβαϊκή ομάδα δεν πραγμάτωσε, παίζοντας καθαρά και με πάθος, όπως άλλωστε και σε ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα.

Ο “Άρης” εκμεταλλευόμενος την καταφανή υπεροπλία του κοντά στα καλάθια, σάρωσε κυριολεκτικά τα ριμπάουντ (Κλούρας 14, Φωτητζόγλου 13 και Παπάνογλου 13) και πήρε μία ακόμη καθαρή νίκη με σκορ που μαρτυρά και την πραγματική διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων.

Με τη νίκη αυτή, ο “Άρης” κατατάσσεται άνετα στην 4η θέση της βαθμολογίας τη κανονικής περιόδου, παίρνοντας έτσι το δικαίωμα μαζί με τον “Ερμή” Σχηματαρίου, τον “Έσπερο” Λαμίας και τον “Λοκρό” Αταλάντης, που κατέκτησαν τις τρείς πρώτες θέσεις, να διεκδικήσει στα “πλέι-οφ” το δικαίωμα του για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδας μας θα παίξει στη συνέχεια στην έδρα του “Ερμή” Σχηματαρίου, έχοντας πραγματικά δύσκολη αποστολή, αφού εκτός από τα πάμπολλα προβλήματα-απουσίες λόγω τραυματισμών που ολόκληρη τη χρονιά την ταλανίζουν, θα πρέπει να ξεπεράσει τις 2-0 νίκες του “Έρμη” στην κανονική περίοδο και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας.

Είναι όμως σίγουρο, ότι τα παιδιά του “Άρη” θα δώσουν όπως πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το καλύτερο δυνατόν και να κάνουν τον Σύλλογο και τους φίλους του ακόμη μία φορά περήφανους.

Στον αγώνα με την Μαλεσίνα, αξιοσημείωτο είναι ότι αγωνίσθηκε ο 47χρονός παίκτης-προπονητής του “Άρη”, Λογοθέτης Κωνσταντίνος για τελευταία και πανηγυρική φορά ταυτόχρονα με τον 14χρονο ελπιδοφόρο γιό του, Παναγιώτη Λογοθέτη, παίκτη της παιδικής μας ομάδας, που την Κυριακή παίζει στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και μέλος της Εθνικής ομάδος παμπαίδων της Ελλάδος (Κλιμάκιο Νότου).

Είναι μια ευτυχία-ευλογία, που λίγοι γονείς έχουν νοιώσει μέχρι σήμερα και ο Σύλλογός μας περήφανα εύχεται και στους δυο τους τα καλύτερα σε ότι κι αν κάνουν.

Σύνθεση: (προπ. Γερμανός Σ.-Λογοθέτης Κ.) Βλάχος Ε., Κουτσοβασίλης Ι. 9π. (1τρ.), Ματσαγγούρας Ε. 4π, Φωτητζόγλου Δ. 30π. (3τρ.), Σκυριανός Ν. 11π., Κλούρας Π. 5π., Ζυγογιάννης Λ. 2π., Παπάνογλου Σ. 24π. (2τρ.), Λογοθέτης Κ. 1π., Λογοθέτης Π., Χάλιος Ν., Ιωάννου Π.

Δεκάλεπτα: 18-17, 16-20, 14-20, 16-24.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget