Ο καιρός μέχρι και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας



Τελικά τι θέλουμε από τον Φεβρουάριο; Να «φλεβίσει» για να μυρίσει καλοκαίρι ή να χιονίσει για να καταλάβουμε χειμώνα; Γεγονός είναι ότι παρόλο που τα χιόνια της περασμένης εβδομάδας δημιούργησαν για μερικές ημέρες ένα γοητευτικό αλπικό σκηνικό εντός και εκτός πόλεων, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα προτιμούσαμε όσο το δυνατόν περισσότερη καλοκαιρία, προκειμένου να επισκεφθούμε πάρκα και λόφους με τα παιδιά και να πετάξουμε χαρταετό.
Θα τα καταφέρουμε; Δείτε τι προβλέπει το έγκριτο accuweather.com. Για αύριο Τετάρτη 18/2 προβλέπονται ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες, στους 2-6 βαθμούς στην Αττική, με συννεφιά και πιθανή βροχόπτωση μετά το μεσημέρι.
 Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή, με τις θερμοκρασίες, παρά το έντονο κρύο να ανεβαίνουν κατά 2-3 βαθμούς, και με ηλιοφάνεια καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.
 Το Σάββατο 21/2 το θερμόμετρο στην Αττική θα αγγίξει του 12 βαθμούς, ενώ θα έχει ηλιοφάνεια με ελάχιστα σύννεφα ανά διαστήματα, ενώ στα ίδια επίπεδα, με λίγη παραπάνω συννεφιά, θα κυμανθεί ο καιρός την Κυριακή 22/2.
 Την Καθαρά Δευτέρα, παρόλο που η θερμοκρασία υπολογίζεται να ανέβει ακόμα περισσότερο και να φτάσει τους 15 βαθμούς, προβλέπεται έντονη συννεφιά με σοβαρή πιθανότητα βροχής, μετά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 4-6 μποφόρ.



Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget