Σε ετοιμότητα ο Δήμος Θηβαίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα



Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Θηβαίων, με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει καθώς και μισθωμένα μηχανήματα έργων, προκειμένου να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα από τη χιονόπτωση που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου 2014.

 Όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός, μηχανήματα αποχιονισμού και ρίψης αλατιού του Δήμου καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό έχουν ήδη ξεκινήσει και παρεμβαίνουν όπου απαιτείται από ώρα 11:00 σήμερα. Σε άμεση επικοινωνία βρίσκεται επίσης ο Δήμος με την Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική, το ΚΕΠΒ Θήβας και την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ώστε με συντονισμένες και οργανωμένες ενέργειες να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.
 Ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου από νωρίς το πρωί επισκέφτηκε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών, από όπου ξεκίνησε η χιονόπτωση, για να ελέγξει την κατάσταση και να συντονίσει τις ενέργειες. Επί ποδός βρίσκονται και οι πέντε Αντιδήμαρχοι του Δήμου, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και οι τοπικοί Σύμβουλοι.
 Παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου και σε περίπτωση μετακίνησής τους να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
 Οι δημότες παρακαλούνται να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας για τα χειμερινά καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχει δημοσιεύσει ο Δήμος Θηβαίων προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
 Παραθέτουμε χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας
 2262-3-50600,601, 602, 607, 627,628,630: Τηλέφωνα Δήμου Θηβαίων
100: Αστυνομία – Τροχαία
199:Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας
22620 24444, 2262-3 -50200-205 Νοσοκομείο Θηβών και ΕΚΑΒ 166

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget