ΔΗΛΩΣΗ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ



«Σήμερα, όπως υποσχεθήκαμε, είμαστε εδώ με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τη Συντονιστική και τους Πολιτευτές, για να καταθέσουμε στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να μπορέσει αυτός ο πυλώνας της Δημοκρατίας να αποφασίσει ότι θα σταματήσει πλέον η αυθαιρεσία του κράτους και των εργολάβων, της κυβέρνησης και των διαπλεκομένων.

 Δεν είναι δυνατόν να επωμίζεται ο ελληνικός λαός υποχρεώσεις που δεν έχει. Η επιβολή διοδίων για έργο το οποίο έχει παραδοθεί το 1992 και το 2008 και για μέρος του δρόμου δεν προβλέπεται ούτε από την ευρωπαϊκή νομοθεσία - απαγορεύεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και την εσωτερική νομοθεσία - προς όφελος των εργολάβων, που συντηρούν την κυβέρνηση μέσω των εκδοτικών τους συμφερόντων, πρέπει να σταματήσει εδώ.
 Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική Δικαιοσύνη από εδώ, από τη Χαλκίδα, θα στείλει ένα σαφές μήνυμα ότι δεν μπορούν πλέον καμία κυβέρνηση και κανένας διαπλεκόμενος να παραβιάζουν τις αρχές της Δημοκρατίας, τη νομοθεσία της χώρας και την ευρωπαϊκή νομοθεσία και να προχωρούν σε τέτοιου είδους συμβάσεις σε βάρος του ελληνικού λαού, που είναι και παράνομες και αντισυνταγματικές.
 Από σήμερα το πρωί το λόγο έχει πλέον η ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία έχει την υποχρέωση να διερευνήσει αυτή την υπόθεση και να καταλήξει στο ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να επηρεάσουν τις εξελίξεις με άλλο τρόπο απ’ ότι η ψήφος του ελληνικού λαού, παραβιάζοντας ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα».

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget