Για ένα "ροζ" video με Τουρκάλα καλλονή θέλει να κλείσει το YouTube ο Ερντογάν;



Μετά το Twitter ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βάζει στο στόχαστρό του και το YouTube. Ο λόγος; Οι... "κακιές" γλώσσες λένε ότι θέλει να σταματήσει την αναπαραγωγή "ροζ" video στο οποίο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας πρωταγωνιστεί με Τουρκάλα καλλονή. Το όνομά της είναι Ντεφνέ Σαμιέλι, είναι πρώην Μις Τουρκία και πολύ όμορφη. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Σαμιέλι είναι η παρτενέρ του Ερντογάν σε ερωτικό video,
το οποίο απειλεί τον Τούρκο πρωθυπουργό κι εκείνος κινεί γη και ουρανό για να το... εξαφανίσει.
 Αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που ο Ερντογάν έριξε... μαύρο στο twitter και τώρα απειλεί και το YouTube.
 Το video με τις ερωτικές περιπτύξεις του πρωθυπουργού με την πρώην Μις Τουρκία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Τις οποίες αν χάσει, ο Ερντογάν έχει υποσχεθεί πως θα παραιτηθεί.
 Φυσικά, πέρα από την εικόνα του πως πρωθυπουργού, αν έρθει στο φως ένα ροζ video, ο Ερντογάν θα δει να δέχεται ισχυρό πλήγμα και το προφίλ του καλού μουσουλμάνου και του καλού οικογενειάρχη που έχει χτίσει εδώ και χρόνια.
 Η Ντεφνέ Σαμιέλι είχε εμφανιστεί παλιότερα σε εκλογική συγκέντρωση, δίπλα στον Ερντογάν. Η ίδια βέβαια διαψεύδει την ύπαρξη του video και οποιαδήποτε ερωτική σχέση της με τον Τούρκο πρωθυπουργό.
 Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται μόλις δυο 24ωρα μετά την απόφαση του Ερντογάν να απαγορεύσει το Twitter στην Τουρκία, μια απόφαση που τον έφερε αντιμέτωπο ακόμη και με τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας, Αμπντουλάχ Γκιούλ που δήλωσε ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει σύντομα.
 Επισήμως, ο Ερντογάν ήθελε να προστατεύσει τον λαό της Τουρκίας από την εξωτερική επιρροή και την παραβίαση της προσωπικής ζωής αλλά οι "κακιές" γλώσσες (πάλι) λένε πως απλά ήθελε να σταματήσει την αναπαραγωγή των ηχητικών αποσπασμάτων από συνομιλίες με τον γιο του, Μπιλάλ, στον οποίο δίνει εντολή να εξαφανίσει "μαύρα" χρήματα.

Ερντογάν,THIVA,ροζ video

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget